Τρίτη, 14 Ιουνίου 2011

ΨΗΦΙΣΜΑ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ 13/06 (ΚΕΙΜΕΝΟ ΦΥΣΙΟΓΝΩΜΙΑΣ)

Ανοιχτή  Συνέλευση  Ν. Ηρακλείου
Είμαστε εργαζόμενοι, άνεργοι, συνταξιούχοι, νεολαίοι, μετανάστες και ντόπιοι που επιτέλους αποφασίσαμε να πάρουμε τις ζωές μας στα χέρια μας. Κινητοποιούμενοι από τις ανάγκες μας και εμπνεόμενοι από το παράδειγμα της πλατείας Συντάγματος έχουμε πραγματοποιήσει τις πρώτες ανοιχτές συνελεύσεις στην πλατεία (θεατράκι) του Ν. Ηρακλείου. Στα πλαίσια της συνέλευσης λειτουργούμε ισότιμα και αμεσοδημοκρατικά.

  • Αγωνιζόμαστε για την επανοικειοποίηση των δημόσιων χώρων μεταφέροντας τη ζωή μας από τα σπίτια στις πλατείες. Αγωνιζόμαστε στους χώρους δουλειάς και σπουδών για να μην περάσουν τα νέα μέτρα, να καταργηθούν στην πράξη όσα μας πνίγουν και να κλιμακώσουμε με απεργίες για να μην περάσει το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα. 
  • Αντιστεκόμαστε στην αδικία να χρεωθεί ο λαός τα βάρη της κρίσης , όπως επιχειρείται από τις κυβερνήσεις , το Μνημόνιο, το ΔΝΤ και την ΕΕ και όσους εκμεταλλεύονται τη ζωή μας.
  • Εμποδίζουμε το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας.
  • Να φύγει τώρα η κυβέρνηση και η πολιτική της.

Καλούμε το λαό του Ηρακλείου να συμμετέχει μαζικά στις κινητοποιήσεις. Συναντιόμαστε στις 09:00 π.μ. στην πλ. Ηρακλείου και κατευθυνόμαστε προς το Σύνταγμα όπου συμμετέχουμε στην περικύκλωση της βουλής.

Δεν χρωστάμε- Δεν πουλάμε- Δεν πληρώνουμε
Να πάρουμε τη ζωή μας στα χέρια μας, προωθώντας την αυτοδιευθυνόμενη κοινωνία


Επικοινωνία:  neohrakleio.blogspot.com, email: neohrakleio@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου