Σάββατο 2 Ιουλίου 2011

Κείμενο Λαϊκής Συνέλευσης 01/07/11


28 & 29 Ιουνίου: Οι μάσκες έπεσαν…
Τις τελευταίες δύο μέρες ζήσαμε στην έσχατη μορφή, ότι βιώνει τα τελευταία χρόνια όλος ο κόσμος που συμμετέχει σε συγκεντρώσεις, πορείες,  διαδηλώσεις.
Το κράτος επιστράτευσε κάθε μέθοδο στρατηγικής ανάπτυξης, για την περιστολή και τον περιορισμό της μαζικότητας των διαδηλώσεων. Αρχικά τα ΜΜΜ - εκτός του Μετρό - ανακοίνωσαν 48ωρη απεργία αποκλείοντας έτσι μεγάλο κομμάτι κόσμου από το να προσέλθει στις κινητοποιήσεις και στη συνέχεια η εξουσία έδειξε το πραγματικό της πρόσωπο μέσω των μηχανισμών καταστολής. Ασύδοτη χρήση χημικών, απρόκλητη σωματική βία, απέναντι σε ένα κόσμο που αντιδρούσε μαζικά σε όλα όσα υπονομεύουν τη ζωή του.
Η κοροϊδία των ΜΜΕ δεν πείθει κανέναν πια. Όλοι όσοι βρεθήκαμε εκεί ξέρουμε πραγματικά τι έγινε. Οι κατασταλτικοί μηχανισμοί επιτέθηκαν αναίτια και με σαφείς εντολές από τα πάνω, σε όλους εμάς που κατεβαίνοντας στο κέντρο δηλώναμε δυναμικά την αντίθεσή μας στο ξεπούλημα των ζωών μας.
Οι μόνοι κουκουλοφόροι ήταν αυτοί, ΜΑΤ-ΔΙΑΣ-ΔΕΛΤΑ που με χημικά, ξύλο και πέτρες επιτέθηκαν αδιακρίτως σε όποιον τόλμησε να συμμετέχει αυτές τις μέρες στις κινητοποιήσεις. Οι πρακτικές και οι προθέσεις τους είναι χρόνια γνωστές, απλά τώρα έγιναν ξεκάθαρες σε όλους. Ηλικιωμένοι, νέοι, γυναίκες, παιδιά, γιατροί, διασώστες,  ΟΛΟΙ, βίωσαν την ωμή βία την οποία παρ’ όλα αυτά, τα ΜΜΕ προσπαθούν με τα γνωστά δημοσιογραφικά τους τερτίπια να καλύψουν.
Να ποιοι είναι οι πραγματικοί προβοκάτορες, αυτοί που τεχνηέντως προσπαθούν να αποκρύψουν το τι πραγματικά συνέβη αυτές τις μέρες και κυρίως την Τετάρτη 29/6 στο κέντρο της Αθήνας.
Δεν υποχωρούμε και δεν τρομοκρατούμαστε.
Συνεχίζουμε τον αγώνα ενάντια σε κάθε πολιτική που ξεπουλάει τις  ζωές μας.
Συμμετέχουμε σε συνελεύσεις σε χώρους δουλειάς και γειτονιές. 
Απεργούμε, διαδηλώνουμε, συγκρουόμαστε με κάθε πολιτική που υπονομεύει το μέλλον μας. 
Καλούμε:
 Όλο τον κόσμο να συμμετέχει στις συγκεντρώσεις στην πλατεία Συντάγματος και στις Λαϊκές Συνέλευσεις Ηρακλείου Αττικής κάθε Παρασκευή στις 7:30 το απόγευμα στο θεατράκι.
Απαιτούμε:
Να σταματήσει κάθε δικαστική δίωξη σε βάρος όλων των συλληφθέντων των κινητοποιήσεων και να αποσυρθούν όλες οι κατηγορίες.
Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας σε όλους τους συλληφθέντες, τους αγωνιζόμενους και τους εκατοντάδες τραυματίες.

Λαϊκή Συνέλευση Ηρακλείου Αττικής
neohrakleio.blogspot.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου